BEAU: Candy Dulfer over ruzie met Prince: 'Ik zag hem met zijn ogen rollen'

BEAU: Candy Dulfer over ruzie met Prince: 'Ik zag hem met zijn ogen rollen'

Woensdag 14 december 2022 om 09:51

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv.

Candy Dulfer is dinsdag te gast bij talkshow BEAU en vertelt daar onder meer over haar muzikale 'aanvaringen' met Prince, waar ze lange tijd mee samenwerkte.

<em>BEAU</em>: Candy Dulfer over ruzie met <em>Prince</em>: 'Ik zag hem met zijn ogen rollen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van BEAU van dinsdag 13 december. Je kunt ook deze hele uitzending van BEAU terugkijken via Gids.tv. Candy Dulfer is dinsdag te gast bij talkshow BEAU en vertelt daar onder meer over haar muzikale 'aanvaringen' met Prince, waar ze lange tijd mee samenwerkte. Tijdens een videoclip-opname van het liedje 'Batdance', speciaal gemaakt voor de film Batman, is Candy niet de soepelste: 'Ik moest onder zijn benen door glijden, maar ik zei: "Dan ken je mij helemaal niet". Toen zag ik hem weer met zijn ogen rollen. "Fine, dan doe ik het wel".' Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van BEAU terugkijken bij Gids.tv.
TV :
BEAU: Candy Dulfer over ruzie met Prince: 'Ik zag hem met zijn ogen rollen'

Tijdens een videoclip-opname van het liedje 'Batdance', speciaal gemaakt voor de film Batman, is Candy niet de soepelste: 'Ik moest onder zijn benen door glijden, maar ik zei: "Dan ken je mij helemaal niet". Toen zag ik hem weer met zijn ogen rollen. "Fine, dan doe ik het wel".'

Bekijk het fragment van BEAU hierboven. Je kunt de leukste fragmenten van BEAU terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's