Lang Leve de Liefde: brullende Hans demonstreert sketch whisky McCoy

Lang Leve de Liefde: brullende Hans demonstreert sketch whisky McCoy

Woensdag 14 december 2022 om 18:35

Hans houdt van toneel, dat heeft hij vroeger gedaan in een Grieks restaurant. Verschillende sketches speelde hij na, maar hij jaagt zijn date pas de stuipen op het lijf als hij de sketch whisky McCoy demonstreert. Een brullende Hans zorgt toch wel voor een ietwat verwarde blik op het gezicht van zijn date.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: brullende Hans demonstreert sketch <em>whisky McCoy</em> Hans houdt van toneel, dat heeft hij vroeger gedaan in een Grieks restaurant. Verschillende sketches speelde hij na, maar hij jaagt zijn date pas de stuipen op het lijf als hij de sketch whisky McCoy demonstreert. Een brullende Hans zorgt toch wel voor een ietwat verwarde blik op het gezicht van zijn date. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve De Liefde 'Een dikke vrouw daar kick ik niet op' Bekijk deze video » Kim en Marciano kiezen voor elkaar Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: weinig enthousiasme bij Jermain en Maxime (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's