Kim en Marciano kiezen voor elkaar Lang Leve De Liefde

Kim en Marciano kiezen voor elkaar Lang Leve De Liefde

Dinsdag 13 december 2022 om 17:22

De meest intieme gesprekken gebeuren in bed, zo ook voor Kim en Marciano. Hij heeft de neiging om Een Jaar Van Je Leven te verlaten, maar dat is absoluut niet oké volgens Kim. "Je gaat niet, als je het voor mij doet, dan blijf je hier. Ik wil samen met jou verder," aldus de emotionele Kim.

Bekijk hieronder de video.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Kim en Marciano kiezen voor elkaar <em>Lang Leve De Liefde</em> De meest intieme gesprekken gebeuren in bed, zo ook voor Kim en Marciano. Hij heeft de neiging om Een Jaar Van Je Leven te verlaten, maar dat is absoluut niet oké volgens Kim. "Je gaat niet, als je het voor mij doet, dan blijf je hier. Ik wil samen met jou verder," aldus de emotionele Kim. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Berend van Een Jaar Van Je Leven: 'Lekker neuzen als kabouters' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Madeleine weet antwoord niet in spannende eliminatieopdracht Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: zijn Marciano en Kim klaar met hun relatie? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's