Derksen in De Oranjewinter over Amrabat: "Ik denk dat zelfs Engelse clubs hem erbij willen hebben"

Derksen in De Oranjewinter over Amrabat: "Ik denk dat zelfs Engelse clubs hem erbij willen hebben"

Woensdag 14 december 2022 om 23:04

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

In De Oranjewinter bespreken de heren het verlies van Marokko tegen Frankrijk. De grote uitblinker van Marokko was volgens Johan Derksen Sofyan Amrabat. Hij verwacht dan ook Engelse clubs belangstelling zullen hebben voor deze voetballer die het bij Feyenoord nooit heeft waar gemaakt.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Derksen</em> in <em>De Oranjewinter</em> over <em>Amrabat</em>: &quot;Ik denk dat zelfs Engelse clubs hem erbij willen hebben&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. In De Oranjewinter bespreken de heren het verlies van Marokko tegen Frankrijk. De grote uitblinker van Marokko was volgens Johan Derksen Sofyan Amrabat. Hij verwacht dan ook Engelse clubs belangstelling zullen hebben voor deze voetballer die het bij Feyenoord nooit heeft waar gemaakt. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's