Joris' Kerstboom is terug: "Het gaat allemaal over liefdevolle verhalen" (Shownieuws)

Joris' Kerstboom is terug: "Het gaat allemaal over liefdevolle verhalen" (Shownieuws)

Woensdag 14 december 2022 om 23:32

Joris Linssen is zeer verheugd te kunnen vertellen dat na twee jaar coronaleed 'Joris' Kerstboom' weer helemaal terug is waar hij hoort te zijn. Op de Parade in Den Bosch waar het 12 jaar geleden allemaal is begonnen. Wat hem betreft is 'Joris' Kerstboom' geen treurwilg maar een liefdesboom. "Het gaat allemaal over liefdevolle verhalen", aldus Joris Linssen.

Bekijk het fragment hieronder.

<em>Joris' Kerstboom</em> is terug: &quot;Het gaat allemaal over liefdevolle verhalen&quot; (<em>Shownieuws</em>) Joris Linssen is zeer verheugd te kunnen vertellen dat na twee jaar coronaleed 'Joris' Kerstboom' weer helemaal terug is waar hij hoort te zijn. Op de Parade in Den Bosch waar het 12 jaar geleden allemaal is begonnen. Wat hem betreft is 'Joris' Kerstboom' geen treurwilg maar een liefdesboom. "Het gaat allemaal over liefdevolle verhalen", aldus Joris Linssen. Bekijk het fragment hieronder. Joris' Kerstboom is van 19 tot en met 22 december om 22.10 uur en op 23 december om 22.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Joris' Kerstboom terugkijken bij Gids.tv. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.
Entertainment :

Joris' Kerstboom is van 19 tot en met 22 december om 22.10 uur en op 23 december om 22.20 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Joris' Kerstboom terugkijken bij Gids.tv.

Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's