RTL Boulevard: familie verdwenen Ilham Benchelh vecht voor haar zoon in Marokko (video)

RTL Boulevard: familie verdwenen Ilham Benchelh vecht voor haar zoon in Marokko (video)

Zondag 18 december 2022 om 21:09

<em>RTL Boulevard</em>: familie verdwenen <em>Ilham Benchelh</em> vecht voor haar zoon in Marokko (video) In RTL Boulevard aandacht voor de verdwenen Ilham Benchelh. Op een koude dag in het jaar 2010 kwam Ilham Benchelh niet meer thuis. Haar lichaam is nooit gevonden en tot op de dag van vandaag houdt haar toenmalige partner, die is veroordeeld voor de dood op Ilham, zijn mond. Hij vluchtte destijds naar Marokko met hun 1-jarige zoontje. Inmiddels zit hij in Nederland zijn straf uit. John van den HeuvelDe broer van Ilham Benchelh vertelt dat het met zijn inmiddels 14-jarige neefje Idris niet goed gaat sinds hij weet wat zijn vader heeft gedaan. De familie wil hem graag vanuit Marokko naar Nederland halen. John van den Heuvel, (misdaad)journalist legt de juridische details van deze tragische zaak uit. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
RTL Boulevard: familie verdwenen Ilham Benchelh vecht voor haar zoon in Marokko (video)

In RTL Boulevard aandacht voor de verdwenen Ilham Benchelh. Op een koude dag in het jaar 2010 kwam Ilham Benchelh niet meer thuis. Haar lichaam is nooit gevonden en tot op de dag van vandaag houdt haar toenmalige partner, die is veroordeeld voor de dood op Ilham, zijn mond. Hij vluchtte destijds naar Marokko met hun 1-jarige zoontje. Inmiddels zit hij in Nederland zijn straf uit.

John van den Heuvel
De broer van Ilham Benchelh vertelt dat het met zijn inmiddels 14-jarige neefje Idris niet goed gaat sinds hij weet wat zijn vader heeft gedaan. De familie wil hem graag vanuit Marokko naar Nederland halen. John van den Heuvel, (misdaad)journalist legt de juridische details van deze tragische zaak uit.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's