De Oranjewinter: 'Dit is de meest ordinaire opmerking van het seizoen

De Oranjewinter: 'Dit is de meest ordinaire opmerking van het seizoen

Monday 19 December 2022 om 09:50

Bas Nijhuis maakte zondag indruk als quizmaster bij De Oranjewinter waarbij hij de heren en Hélène Hendriks onder andere vroeg wat de meest ordinaire opmerking in het programma, dat zondag afsloot met 870.000 kijkers, was. Dat bleek niet Johan Derksen te zijn die een grap tegen Hendriks maakte over het formaat van zijn geslachtsdeel. Maar het was wel een andere opmerking van hem: 'Dat is toch die van afgelopen week dat hij zei dat hij lag te beffen en dat er allemaal schaamhaar in zijn smoel zat', verwoordt Genee.

Hieronder zie je een fragment van de laatste uitzending van De Oranjewinter. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em>: 'Dit is de meest ordinaire opmerking van het seizoen Bas Nijhuis maakte zondag indruk als quizmaster bij De Oranjewinter waarbij hij de heren en Hélène Hendriks onder andere vroeg wat de meest ordinaire opmerking in het programma, dat zondag afsloot met 870.000 kijkers, was. Dat bleek niet Johan Derksen te zijn die een grap tegen Hendriks maakte over het formaat van zijn geslachtsdeel. Maar het was wel een andere opmerking van hem: 'Dat is toch die van afgelopen week dat hij zei dat hij lag te beffen en dat er allemaal schaamhaar in zijn smoel zat', verwoordt Genee. Hieronder zie je een fragment van de laatste uitzending van De Oranjewinter. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken via Gids.tv.
TV :
De Oranjewinter: 'Dit is de meest ordinaire opmerking van het seizoen

Actuele video's

Meer actuele video's