Redders op zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Redders op zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Redders op zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zes weken lang hebben we de 'redders op zee' kunnen volgen, de mannen en vrouwen die hun leven op het spel zetten om andere levens te redden. Na IJmuiden, Ten Heide en Marken zien we in deze slotaflevering ook Ouddorp. LevensgevaarlijkWe zien in deze aflevering één van de tien vrijwilligers van het station Ouddorp, Gerwin. Hoe gaat hij om met de angsten en onzekerheden die dit werk teweegbrengt? En hoe ervaart het thuisfront het soms levensgevaarlijke werk dat hij uitvoert? Over Redders op zeeWe krijgen een uniek inkijkje in het reilen en zeilen van de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De camera gaat niet alleen mee als ze uitvaren en met gevaar voor eigen leven anderen helpen, maar ook als ze thuiskomen. Bekijk ook Eric van den Akker (KNRM) in Op1 over zijn levensgevaarlijke werk: 'Om mensen te helpen' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 20 december 2022 om 22:10

Zes weken lang hebben we de 'redders op zee' kunnen volgen, de mannen en vrouwen die hun leven op het spel zetten om andere levens te redden. Na IJmuiden, Ten Heide en Marken zien we in deze slotaflevering ook Ouddorp.

Levensgevaarlijk
We zien in deze aflevering één van de tien vrijwilligers van het station Ouddorp, Gerwin. Hoe gaat hij om met de angsten en onzekerheden die dit werk teweegbrengt? En hoe ervaart het thuisfront het soms levensgevaarlijke werk dat hij uitvoert?

Over Redders op zee
We krijgen een uniek inkijkje in het reilen en zeilen van de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De camera gaat niet alleen mee als ze uitvaren en met gevaar voor eigen leven anderen helpen, maar ook als ze thuiskomen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Redders op zee

Actuele video's

Meer actuele video's