Vrouw Rob de Nijs: 'Ik houd hem lekker thuis nu de Parkinson terrein wint' (Tijd voor MAX)

Vrouw Rob de Nijs: 'Ik houd hem lekker thuis nu de Parkinson terrein wint' (Tijd voor MAX)

Dinsdag 20 december 2022 om 13:38

Rob de Nijs stond vorige weer even volop in de spotlights, vanwege de uitzending van zijn prachtige en veelgeprezen afscheidsconcert Het is mooi geweest bij Omroep MAX. Wat we natuurlijk allemaal graag willen weten: hoe is het nu met de sympathieke zanger? Zijn vrouw Jet vertelt: 'De Parkinson begint nu wel wat meer terrein te winnen in zijn, en dus ook ons, leven.'

'Ik houd hem lekker thuis'
We gaan hem dan ook niet meer in tv-programma's zien: 'Het is mooi geweest dus het is ook op dat gebied mooi geweest. Nu houd ik hem lekker thuis. Hij mag bij mij blijven', aldus Jet.

Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder

Vrouw <em>Rob de Nijs</em>: 'Ik houd hem lekker thuis nu de Parkinson terrein wint' (<em>Tijd voor MAX</em>) Rob de Nijs stond vorige weer even volop in de spotlights, vanwege de uitzending van zijn prachtige en veelgeprezen afscheidsconcert Het is mooi geweest bij Omroep MAX. Wat we natuurlijk allemaal graag willen weten: hoe is het nu met de sympathieke zanger? Zijn vrouw Jet vertelt: 'De Parkinson begint nu wel wat meer terrein te winnen in zijn, en dus ook ons, leven.' 'Ik houd hem lekker thuis'We gaan hem dan ook niet meer in tv-programma's zien: 'Het is mooi geweest dus het is ook op dat gebied mooi geweest. Nu houd ik hem lekker thuis. Hij mag bij mij blijven', aldus Jet. Bekijk het fragment van Tijd voor MAX hieronder Bekijk ook Afscheidsconcert Rob de Nijs: voor de allerlaatse keer Banger hart (video) Bekijk deze video » Rob de Nijs - Het is mooi geweest: bekende artiesten prijzen Rob de Nijs Bekijk deze video »
TV :
Vrouw Rob de Nijs: 'Ik houd hem lekker thuis nu de Parkinson terrein wint' (Tijd voor MAX)

Actuele video's

Meer actuele video's