Rob de Nijs - Het is mooi geweest: bekende artiesten prijzen Rob de Nijs

Rob de Nijs - Het is mooi geweest: bekende artiesten prijzen Rob de Nijs

Vrijdag 16 december 2022 om 14:46

Donderdagavond kon je kijken naar het bijzondere afscheidsconcert van Rob de Nijs. De zanger lijdt aan de ziekte van Parkinson en is genoodzaakt zijn muzikale carrière te beëindigen. Andere artiesten zoals Waylon, Paskal Jakobsen en Claudia de Breij spreken in een video hun bewondering uit voor De Nijs en hopen dat het een mooi afscheid is na een prachtige carrière.

Bekijk de beelden van Rob de Nijs - Het is mooi geweest hieronder. Je kunt de hele concertregistratie van Rob de Nijs - Het is mooi geweest terugkijken bij Gids.tv.

<em>Rob de Nijs - Het is mooi geweest</em>: bekende artiesten prijzen Rob de Nijs Donderdagavond kon je kijken naar het bijzondere afscheidsconcert van Rob de Nijs. De zanger lijdt aan de ziekte van Parkinson en is genoodzaakt zijn muzikale carrière te beëindigen. Andere artiesten zoals Waylon, Paskal Jakobsen en Claudia de Breij spreken in een video hun bewondering uit voor De Nijs en hopen dat het een mooi afscheid is na een prachtige carrière. Bekijk de beelden van Rob de Nijs - Het is mooi geweest hieronder. Je kunt de hele concertregistratie van Rob de Nijs - Het is mooi geweest terugkijken bij Gids.tv. Afscheidsconcert Rob de Nijs donderdag op tv: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Afscheidsconcert Rob de Nijs: voor de allerlaatse keer Banger hart (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's