Video: Josefina wordt door haar held Antoon verrast tijdens Missie 538

Video: Josefina wordt door haar held Antoon verrast tijdens Missie 538

Woensdag 21 december 2022 om 19:33

Deze artiest gaat als een speer, van een uitverkocht Ziggo Dome tot platina platen, Antoon timmert aan de weg. Er zijn er een hoop tienermeisjes fan van de zanger, zo ook Josefina. Zij wordt momenteel behandeld in het Prinses Máxima centrum aan lymfeklierkanker. Josefina krijgt een leuke verrassing van Antoon.

Missie 538 is van maandag 19 december tot en met vrijdag 23 december te volgen via 538, 538 TV en 538.nl. Bekijk ook de hoogtepunten van Missie 538 op Gids.tv.

Video: <em>Josefina</em> wordt door haar held Antoon verrast tijdens <em>Missie 538</em> Deze artiest gaat als een speer, van een uitverkocht Ziggo Dome tot platina platen, Antoon timmert aan de weg. Er zijn er een hoop tienermeisjes fan van de zanger, zo ook Josefina. Zij wordt momenteel behandeld in het Prinses Máxima centrum aan lymfeklierkanker. Josefina krijgt een leuke verrassing van Antoon. Missie 538 is van maandag 19 december tot en met vrijdag 23 december te volgen via 538, 538 TV en 538.nl. Bekijk ook de hoogtepunten van Missie 538 op Gids.tv. Bekijk ook Noa Vahle: 'Ik moest me opnieuw voorstellen aan mijn vriend Tim' (video) Bekijk deze video » Zie: Coen en Sander spreken met dé poortwachter van Het Prinses Máxima Centrum Bekijk deze video » Zien: Sunnery James en Ryan Marciano maken nieuwe tussenstand Missie 538 bekend Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's