HLF8: hoe neemt Jan Slagter zijn denigrerende commentaar op het VI publiek terug? (video)

HLF8: hoe neemt Jan Slagter zijn denigrerende commentaar op het VI publiek terug? (video)

Wednesday 21 December 2022 om 20:14

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em>: hoe neemt <em>Jan Slagter</em> zijn denigrerende commentaar op het <em>VI</em> publiek terug? (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. In HLF8 krijgt Jan Slagter de gelegenheid om zijn denigrerende commentaar op mensen die naar het programma 'Vandaag Inside' kijken, recht te zetten. Hélène laat Slagters opmerkingen over het VI publiek zien en ook de reactie van de VI heren hierop. Hoe redt Jan zich hieruit? Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

In HLF8 krijgt Jan Slagter de gelegenheid om zijn denigrerende commentaar op mensen die naar het programma 'Vandaag Inside' kijken, recht te zetten. Hélène laat Slagters opmerkingen over het VI publiek zien en ook de reactie van de VI heren hierop. Hoe redt Jan zich hieruit?

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's