HLF8: 2022 jaar van grensoverschrijdend gedrag: "Matthijs van Nieuwkerk is vermoord"

HLF8: 2022 jaar van grensoverschrijdend gedrag: "Matthijs van Nieuwkerk is vermoord"

Woensdag 21 december 2022 om 20:52

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>HLF8</em>: 2022 jaar van grensoverschrijdend gedrag: &quot;<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> is vermoord&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 21 december. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Het jaar 2022 was het jaar van grensoverschrijdend gedrag. Wat zijn we er eigenlijk mee opgeschoten vraagt Hélène aan de gasten van HLF8. Is het een publieke executie van oude, witte mannen zoals Jort Kelder op de radio beweerde? VermoordWat Herman Brusselmans betreft moet Matthijs van Nieuwkerk juist Nederlander van het jaar zijn. Volgens hem wordt Matthijs totaal onterecht, totaal gecanceld. Jan Slagter valt hem bij en citeert ook Jort Kelder die zelfs beweerde dat Matthijs van Nieuwkerk is vermoord! Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Het jaar 2022 was het jaar van grensoverschrijdend gedrag. Wat zijn we er eigenlijk mee opgeschoten vraagt Hélène aan de gasten van HLF8. Is het een publieke executie van oude, witte mannen zoals Jort Kelder op de radio beweerde?

Vermoord
Wat Herman Brusselmans betreft moet Matthijs van Nieuwkerk juist Nederlander van het jaar zijn. Volgens hem wordt Matthijs totaal onterecht, totaal gecanceld. Jan Slagter valt hem bij en citeert ook Jort Kelder die zelfs beweerde dat Matthijs van Nieuwkerk is vermoord!

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's