Zien! Vriendin Max Verstappen, Kelly Piquet geeft interview aan Nederlandse Vogue (Shownieuws)

Zien! Vriendin Max Verstappen, Kelly Piquet geeft interview aan Nederlandse Vogue (Shownieuws)

Woensdag 21 december 2022 om 23:57

Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen geeft nooit interviews maar voor de Nederlandse Vogue heeft ze een uitzondering gemaakt. Hierin vertelt ze uitgebreid over haar relatie met Max en staat met een sensationeel mooie foto op de cover. In Shownieuws zien we Kelly op haar landgoed in Brazilië vertellen over het interview, de fotoshoot en haar wensen voor de toekomst.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien! Vriendin <em>Max Verstappen</em>, <em>Kelly Piquet</em> geeft interview aan Nederlandse Vogue (<em>Shownieuws</em>) Kelly Piquet, de vriendin van Max Verstappen geeft nooit interviews maar voor de Nederlandse Vogue heeft ze een uitzondering gemaakt. Hierin vertelt ze uitgebreid over haar relatie met Max en staat met een sensationeel mooie foto op de cover. In Shownieuws zien we Kelly op haar landgoed in Brazilië vertellen over het interview, de fotoshoot en haar wensen voor de toekomst. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien! Hoogte- en dieptepunten uit het kampioensseizoen 2022 van Max Verstappen (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Kelly Piquet open over relatie met Max Verstappen (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's