Vera Pauw beschuldigt bestuurders KNVB van ‘machtsmisbruik en intimidatie’ (Op1)

Vera Pauw beschuldigt bestuurders KNVB van ‘machtsmisbruik en intimidatie’ (Op1)

Donderdag 22 december 2022 om 09:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vera Pauw wordt zelf in een Amerikaans rapport beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, maar daar is volgens haar niets van waar. De voetbalcoach heeft zelf ook haar beschuldigingen geuit richting bestuurders van de KNVB. “Het was gewoon machtsmisbruik, intimidatie en isolatie.” Ze ging niet akkoord met het rapport hierover en maakte bezwaar, dit proces loopt nu nog. Ze noemt ook een voorbeeld waarbij alle bondsridders waren uitgenodigd voor de huldiging van het team in 2019, behalve zij en haar man.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Vera Pauw beschuldigt bestuurders KNVB van ‘machtsmisbruik en intimidatie’ (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vera Pauw wordt zelf in een Amerikaans rapport beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, maar daar is volgens haar niets van waar. De voetbalcoach heeft zelf ook haar beschuldigingen geuit richting bestuurders van de KNVB. “Het was gewoon machtsmisbruik, intimidatie en isolatie.” Ze ging niet akkoord met het rapport hierover en maakte bezwaar, dit proces loopt nu nog. Ze noemt ook een voorbeeld waarbij alle bondsridders waren uitgenodigd voor de huldiging van het team in 2019, behalve zij en haar man. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Vera Pauw beschuldigt bestuurders KNVB van ‘machtsmisbruik en intimidatie’ (Op1)

Actuele video's

Meer actuele video's