Op1 gemist? Voetbalcoach Vera Pauw werkt aan boek met onthullingen

Op1 gemist? Voetbalcoach Vera Pauw werkt aan boek met onthullingen

Donderdag 22 december 2022 om 09:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Vera Pauw heeft veel meegemaakt in haar voetbalcarrière, ze kreeg onder meer te maken met grensoverschrijdend gedrag en seksueel misbruik. “Ik denk wel dat er een boek gaat komen, waar man en paard wordt genoemd”, vertelt Pauw bij Op1. “Als je 35 jaar met je hart voor de sport hebt gewerkt en mensen die je niet kennen je framen op een manier waarop is gedaan. En dat komt rechtstreeks vanuit seksueel misbruik, dan kun je niet anders dan op een gegeven moment het zelf doen, als er niks gebeurt.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Voetbalcoach Vera Pauw werkt aan boek met onthullingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Vera Pauw heeft veel meegemaakt in haar voetbalcarrière, ze kreeg onder meer te maken met grensoverschrijdend gedrag en seksueel misbruik. “Ik denk wel dat er een boek gaat komen, waar man en paard wordt genoemd”, vertelt Pauw bij Op1. “Als je 35 jaar met je hart voor de sport hebt gewerkt en mensen die je niet kennen je framen op een manier waarop is gedaan. En dat komt rechtstreeks vanuit seksueel misbruik, dan kun je niet anders dan op een gegeven moment het zelf doen, als er niks gebeurt.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Voetbalcoach Vera Pauw werkt aan boek met onthullingen

Actuele video's

Meer actuele video's