Donny Roelvink na diagnose teelbalkanker erg positief: ‘Rechtdoor is enige manier’

Donny Roelvink na diagnose teelbalkanker erg positief: ‘Rechtdoor is enige manier’

Donderdag 22 december 2022 om 15:00

Donny Roelvink kreeg onlangs te horen dat hij teelbalkanker heeft, maar hij zit zeker niet in de put. De zoon van Dries is erg positief, aangezien hij geen uitzaaiingen heeft en de operatie goed is gegaan. “Rechtdoor is de enige manier”, aldus Donny. “Ik heb het gevoel dat dit soort dingen je uiteindelijk alleen maar sterker gaan maken. Ik ga er gewoon met een positieve blik naartoe werken.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Donny Roelvink</em> na diagnose teelbalkanker erg positief: ‘Rechtdoor is enige manier’ Donny Roelvink kreeg onlangs te horen dat hij teelbalkanker heeft, maar hij zit zeker niet in de put. De zoon van Dries is erg positief, aangezien hij geen uitzaaiingen heeft en de operatie goed is gegaan. “Rechtdoor is de enige manier”, aldus Donny. “Ik heb het gevoel dat dit soort dingen je uiteindelijk alleen maar sterker gaan maken. Ik ga er gewoon met een positieve blik naartoe werken.” Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Emotionele Dries Roelvink over ziekte zoon Donny: 'Ik wil hem niet verliezen' (video) Bekijk deze video » Donny Roelvink openhartig over teelbalkanker en operatie (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Donny Roelvink na diagnose teelbalkanker erg positief: ‘Rechtdoor is enige manier’

Actuele video's

Meer actuele video's