Ordinair geschreeuw in Een Jaar Van Je Leven: 'RAAK ME NIET AAN!!'

Ordinair geschreeuw in Een Jaar Van Je Leven: 'RAAK ME NIET AAN!!'

Dinsdag 27 december 2022 om 11:25

Babette en Leila hebben het flink met elkaar aan de stok op de slaapkamer, nadat er dekens buiten zijn neergelegd door die laatste. De discussie loopt al snel helemaal uit de hand en daarbij wordt er flink geschreeuwd: 'Raak me niet aan!! Raak me niet aan en ga naar je kamer! Jij hebt geen fatsoen!'

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder

Ordinair geschreeuw in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: 'RAAK ME NIET AAN!!' Babette en Leila hebben het flink met elkaar aan de stok op de slaapkamer, nadat er dekens buiten zijn neergelegd door die laatste. De discussie loopt al snel helemaal uit de hand en daarbij wordt er flink geschreeuwd: 'Raak me niet aan!! Raak me niet aan en ga naar je kamer! Jij hebt geen fatsoen!' Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey gaat helemaal los om koffie Bekijk deze video » Desiree (B&B Vol Liefde): 'Ik kan niet meer normaal over straat' Bekijk deze video »
TV :
Ordinair geschreeuw in Een Jaar Van Je Leven: 'RAAK ME NIET AAN!!'

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's