Hart van Nederland: Chinese toeristen welkom in Giethoorn: "Niks mis mee, ze zijn wel een beetje rommelig"

Hart van Nederland: Chinese toeristen welkom in Giethoorn: "Niks mis mee, ze zijn wel een beetje rommelig"

Woensdag 28 december 2022 om 23:35

Verwacht wordt dat volgend jaar zo'n 190.000 Chinese toeristen weer terug keren naar Nederland. In Giethoorn kunnen ze niet wachten, terwijl voor corona er wel eens sprake was van overlast door deze toeristen. Giethoornster Lammie Maat vertelt aan Hart van Nederland: "Met die mensen is niks mis mee, ze zijn gewoon heel vriendelijk. Ze zijn wel eens wat rommelig."

<em>Hart van Nederland</em>: Chinese toeristen welkom in Giethoorn: &quot;Niks mis mee, ze zijn wel een beetje rommelig&quot; Verwacht wordt dat volgend jaar zo'n 190.000 Chinese toeristen weer terug keren naar Nederland. In Giethoorn kunnen ze niet wachten, terwijl voor corona er wel eens sprake was van overlast door deze toeristen. Giethoornster Lammie Maat vertelt aan Hart van Nederland: "Met die mensen is niks mis mee, ze zijn gewoon heel vriendelijk. Ze zijn wel eens wat rommelig." Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's