Prince Charming: nieuwe mannen Virgil en Jeremy zetten datingshow op z'n kop

Prince Charming: nieuwe mannen Virgil en Jeremy zetten datingshow op z'n kop

Donderdag 29 december 2022 om 10:23

In Prince Charming zijn de singles nog een beetje down omdat meerdere heren de villa hebben moeten verlaten. Inmiddels zijn al vijf mannen afgevallen in de race om het hart van Diego, maar ze krijgen niet veel tijd om alles te verwerken. Er komen namelijk alweer twee nieuwe mannen binnen wandelen, ook zij gaan een poging doen om Diego voor zich te winnen. Virgil en Jeremy stellen zichzelf voor.

Bekijk de video van Prince Charming hieronder. Elke donderdag kun je een nieuwe aflevering van Prince Charming bekijken bij Videoland.

<em>Prince Charming</em>: nieuwe mannen Virgil en Jeremy zetten datingshow op z'n kop In Prince Charming zijn de singles nog een beetje down omdat meerdere heren de villa hebben moeten verlaten. Inmiddels zijn al vijf mannen afgevallen in de race om het hart van Diego, maar ze krijgen niet veel tijd om alles te verwerken. Er komen namelijk alweer twee nieuwe mannen binnen wandelen, ook zij gaan een poging doen om Diego voor zich te winnen. Virgil en Jeremy stellen zichzelf voor. Bekijk de video van Prince Charming hieronder. Elke donderdag kun je een nieuwe aflevering van Prince Charming bekijken bij Videoland. Diego doet onthulling in Prince Charming: ‘Heb al een man in mijn leven’ Bekijk deze video » Prince Charming: Leroy en Bart vielen af maar daten nu met elkaar Bekijk deze video »
TV :
Prince Charming: nieuwe mannen Virgil en Jeremy zetten datingshow op z'n kop

Actuele video's

Meer actuele video's