Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland: wat vindt jury van gekke piemeltjes?

Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland: wat vindt jury van gekke piemeltjes?

Donderdag 29 december 2022 om 16:01

De naam verraadt het al, in De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland draait het om de zoektocht naar het team dat de beste oliebollen kan bakken. Het is natuurlijk een kwestie van smaak, dat blijkt als een duo vertelt over een speciale techniek waardoor hun oliebollen geen ‘gekke piemeltjes’ krijgen. Maar wil de jury nou juist wel of geen ‘gekke piemeltjes’?

Bekijk de beelden van De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland hieronder.

De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland is op donderdag 29 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De beste oliebollenbakker van Nederland terugkijken op Gids.tv.

<em>Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland</em>: wat vindt jury van gekke piemeltjes? De naam verraadt het al, in De Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland draait het om de zoektocht naar het team dat de beste oliebollen kan bakken. Het is natuurlijk een kwestie van smaak, dat blijkt als een duo vertelt over een speciale techniek waardoor hun oliebollen geen ‘gekke piemeltjes’ krijgen. Maar wil de jury nou juist wel of geen ‘gekke piemeltjes’? Bekijk de beelden van De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland hieronder. De Staatsloterij beste oliebollenbakker van Nederland is op donderdag 29 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De beste oliebollenbakker van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien! Radio-dj's proppen zich vol voor opsluiting in Glazen Huis (video) Bekijk deze video » Miljuschka over oliebollen in RTL Boulevard: "Ik voel me helemaal een oliebol" Bekijk deze video »
TV :
Staatsloterij Beste Oliebollenbakker van Nederland: wat vindt jury van gekke piemeltjes?

Actuele video's

Meer actuele video's