Een Jaar Van Je Leven: is Erik van grijze muis veranderd in Terminator?

Een Jaar Van Je Leven: is Erik van grijze muis veranderd in Terminator?

Maandag 2 januari 2023 om 16:58

In Een Jaar Van Je Leven praten Isaac en Marciano over iets wat Erik zou hebben geflikt. Ze staan vooral versteld dat het Erik is die het spelletje speelt en zichzelf het masterbrein noemt. Volgens de heren is dit nogal een transformatie. “Die man verandert van een fucking grijze muis naar fucking Terminator.”

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: is Erik van grijze muis veranderd in Terminator? In Een Jaar Van Je Leven praten Isaac en Marciano over iets wat Erik zou hebben geflikt. Ze staan vooral versteld dat het Erik is die het spelletje speelt en zichzelf het masterbrein noemt. Volgens de heren is dit nogal een transformatie. “Die man verandert van een fucking grijze muis naar fucking Terminator.” Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Knallende ruzie Kim en Martin in Een Jaar Van Je Leven: ‘Vuile kutkabouter!’ Bekijk deze video » Bekijk sneak peek Een Jaar Van Je Leven van maandag: pittige aanvaring Leila en Zoë Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's