Lang Leve de Liefde: 'Hiermee wil ik een tongzoen verdienen'

Lang Leve de Liefde: 'Hiermee wil ik een tongzoen verdienen'

Woensdag 4 januari 2023 om 13:17

Een deelneemster van Lang Leve de Liefde vertelt haar date dat ze eigenlijk wel een kusje wil verdienen, als ze een bepaald spel van hem weet te winnen. Die reageert? 'Kus je liever met of zonder tong?' Haar antwoord zie je hieronder:

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Hiermee wil ik een tongzoen verdienen' Een deelneemster van Lang Leve de Liefde vertelt haar date dat ze eigenlijk wel een kusje wil verdienen, als ze een bepaald spel van hem weet te winnen. Die reageert? 'Kus je liever met of zonder tong?' Haar antwoord zie je hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Daniel in Lang Leve de Liefde: 'Ik snap niks van deze dure woorden van jou' Bekijk deze video » Twitter en Geert Wilders gaan los op Omar & Samira-campagne Overheid Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's