Lenny Kuhr met De Troubadour uit Songfestivalfeest 2022 geknipt: ‘Respectloos’

Lenny Kuhr met De Troubadour uit Songfestivalfeest 2022 geknipt: ‘Respectloos’

Donderdag 5 januari 2023 om 10:23

Lenny Kuhr is niet blij met de uitzending van Het grote Songfestivalfeest 2022 van woensdagavond bij NPO 3. Songfestivalliefhebbers konden kijken naar een compilatie van het grote evenement dat in november plaatsvond in de Ziggo Dome, maar het optreden van de zangeres is eruit geknipt.

Lees verder onder de video.

Lenny Kuhr met <em>De Troubadour</em> uit <em>Songfestivalfeest 2022</em> geknipt: ‘Respectloos’ Lenny Kuhr is niet blij met de uitzending van Het grote Songfestivalfeest 2022 van woensdagavond bij NPO 3. Songfestivalliefhebbers konden kijken naar een compilatie van het grote evenement dat in november plaatsvond in de Ziggo Dome, maar het optreden van de zangeres is eruit geknipt. Lees verder onder de video. Lenny Kuhr uit frustraties op TwitterKuhr trad op met haar Songfestivalhit De Troubadour, maar wie voor de tv zat heeft hier niets van meegekregen. “In de Ziggo ging het dak eraf bij de troubadour maar in de uitzending van vanavond was ik niet terug te vinden. Er uit gemonteerd zonderkennisgeving. Respectloos”, aldus Lenny op Twitter. Wie onder anderen wél te zien was in de uitzending was Johnny Logan, met zijn winnende nummer What's Another Year. De boze tweet van Lenny Kuhr vind je hieronder. Bekijk het optreden van Johnny Logan van Het grote Songfestivalfeest 2022 in de video hierboven. Je kunt Het grote Songfestivalfeest 2022 terugkijken bij Gids.tv.
Songfestival :
Lenny Kuhr met De Troubadour uit Songfestivalfeest 2022 geknipt: ‘Respectloos’

Lenny Kuhr uit frustraties op Twitter
Kuhr trad op met haar Songfestivalhit De Troubadour, maar wie voor de tv zat heeft hier niets van meegekregen. “In de Ziggo ging het dak eraf bij de troubadour maar in de uitzending van vanavond was ik niet terug te vinden. Er uit gemonteerd zonderkennisgeving. Respectloos”, aldus Lenny op Twitter. Wie onder anderen wél te zien was in de uitzending was Johnny Logan, met zijn winnende nummer What's Another Year.

De boze tweet van Lenny Kuhr vind je hieronder.

Bekijk het optreden van Johnny Logan van Het grote Songfestivalfeest 2022 in de video hierboven. Je kunt Het grote Songfestivalfeest 2022 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's