Jan Slagter in HLF8 over boek prins Harry: "Het is ook een verdienmodel"

Jan Slagter in HLF8 over boek prins Harry: "Het is ook een verdienmodel"

Vrijdag 6 januari 2023 om 20:55

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 6 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jan Slagter</em> in <em>HLF8</em> over boek <em>prins Harry</em>: &quot;Het is ook een verdienmodel&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 6 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Hélène Hendriks heeft de uitgelekte memoires van prins Harry al doorgenomen en in HLF8 geeft ze een opsomming van tal van onthullingen die hij daarin doet. Over de vraag 'waarom doet hij dit?' discussiëren de tafelgasten. "Het is ook een verdienmodel" denkt Jan Slagter. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Hélène Hendriks heeft de uitgelekte memoires van prins Harry al doorgenomen en in HLF8 geeft ze een opsomming van tal van onthullingen die hij daarin doet. Over de vraag 'waarom doet hij dit?' discussiëren de tafelgasten. "Het is ook een verdienmodel" denkt Jan Slagter.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's