HLF8: moeten we pleiten voor een rijksdomsgrens?

HLF8: moeten we pleiten voor een rijksdomsgrens?

Dinsdag 10 januari 2023 om 21:48

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 10 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

In ons land hebben we te maken met een behoorlijk vermogensongelijkheid. Moeten we pleiten voor een rijksdomsgrens? Volgens Annemarie van Gaal niet: "Ik denk dat dit een recept is voor een totale onvrede in de samenleving als deze overheid waar weinig vertrouwen in is, het zou moeten herverdelen."

<em>HLF8</em>: moeten we pleiten voor een <em>rijksdomsgrens</em>? Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van dinsdag 10 januari. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. In ons land hebben we te maken met een behoorlijk vermogensongelijkheid. Moeten we pleiten voor een rijksdomsgrens? Volgens Annemarie van Gaal niet: "Ik denk dat dit een recept is voor een totale onvrede in de samenleving als deze overheid waar weinig vertrouwen in is, het zou moeten herverdelen." Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's