Lang Leve de Liefde: braafste stel ever over 'heftige' overtredingen

Lang Leve de Liefde: braafste stel ever over 'heftige' overtredingen

Maandag 16 januari 2023 om 12:31

Tiijdens het gourmetten komen uiteraard de beste gesprekken op gang, zeker na een vraag over wat het stoutste is dat je ooit in je leven hebt gedaan. Na heel lang nadenken valt het antwoord van een deelneemster echter flink teleur: 'Belletje lellen.' Haar date komt daar vervolgens maar nauwelijks overheen met zijn matige 'onthulling': 'Tegen iemands muur aan geplast.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: braafste stel <em>ever</em> over 'heftige' overtredingen Tiijdens het gourmetten komen uiteraard de beste gesprekken op gang, zeker na een vraag over wat het stoutste is dat je ooit in je leven hebt gedaan. Na heel lang nadenken valt het antwoord van een deelneemster echter flink teleur: 'Belletje lellen.' Haar date komt daar vervolgens maar nauwelijks overheen met zijn matige 'onthulling': 'Tegen iemands muur aan geplast.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Chris in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil geen lelijke date, die ik een laskap over haar hoofd moet trekken' Bekijk deze video » Lang leve de liefde: ’Minderwaardigheidscomplex omdat je vindt dat ik dik ben’ Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's