Australian Open: Van de Zandschulp naar tweede ronde, treft Griekspoor (video)

Australian Open: Van de Zandschulp naar tweede ronde, treft Griekspoor (video)

Maandag 16 januari 2023 om 13:10

Botic van de Zandschulp heeft de tweede ronde van de Australian Open bereikt, na een zwaarbevochten zege op Ilja Ivasjka. Het werd 6-3, 3-6, 7-5 en 6-3. Hierdoor gaat hij nu aantreden tegen de enige andere Nederlander in het speelveld: Tallon Griekspoor. Die had weinig moeite met Pavel Kotov, die hij met 6-3, 7-6 en 6-3 versloeg.

Beelden uit de Australian Open-wedstrijd tussen Van de Zandschulp en Ivasjka zie je hieronder, in de video van Eurosport

Australian Open: <em>Van de Zandschulp</em> naar tweede ronde, treft Griekspoor (video) Botic van de Zandschulp heeft de tweede ronde van de Australian Open bereikt, na een zwaarbevochten zege op Ilja Ivasjka. Het werd 6-3, 3-6, 7-5 en 6-3. Hierdoor gaat hij nu aantreden tegen de enige andere Nederlander in het speelveld: Tallon Griekspoor. Die had weinig moeite met Pavel Kotov, die hij met 6-3, 7-6 en 6-3 versloeg. Beelden uit de Australian Open-wedstrijd tussen Van de Zandschulp en Ivasjka zie je hieronder, in de video van Eurosport De Australian Open 2022 is van maandag 16 tot en met zondag 29 januari dagelijks vanaf 00.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1. Online kun je alle partijen volgen via de livestreams van discovery+. Volg ook alles van de Australian Open in het tennisdossier van Gids.tv. Bekijk ook Overlijden Lieuwe Westra raakte Frits Wester hard: 'Ik schrok me wezenloos' (Renze op zondag) Bekijk deze video »
Tennis :
Australian Open: Van de Zandschulp naar tweede ronde, treft Griekspoor (video)

De Australian Open 2022 is van maandag 16 tot en met zondag 29 januari dagelijks vanaf 00.00 uur Nederlandse tijd te zien op Eurosport 1. Online kun je alle partijen volgen via de livestreams van discovery+. Volg ook alles van de Australian Open in het tennisdossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's