Video: uitslaande brand verwoest woning volledig in Groningen

Video: uitslaande brand verwoest woning volledig in Groningen

Video: <em>uitslaande brand</em> verwoest woning volledig in Groningen Een uitslaande brand heeft een huis in Groningen volledig verwoest. Niemand raakte gewond, de omwonenden moesten wel worden geëvacueerd, meldt Hart van Nederland. De brand brak in de nacht van vrijdag op zaterdag rond half drie uit. De brandweer werd snel opgeroepen en heeft weten te voorkomen dat het vuur is overslagen op andere woningen, maar de schade is groot. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Slachtoffer The Voice-schandaal: 'Waarom heb ik erover gesproken als er niks wordt gedaan?' Bekijk deze video » Video: opsporingexpert over hoe voortvluchtige Lucky uit klauwen van politie blijft Bekijk deze video » Video: klimaatprotest van Extinction Rebellion op A12 gaat door Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een uitslaande brand heeft een huis in Groningen volledig verwoest. Niemand raakte gewond, de omwonenden moesten wel worden geëvacueerd, meldt Hart van Nederland. De brand brak in de nacht van vrijdag op zaterdag rond half drie uit. De brandweer werd snel opgeroepen en heeft weten te voorkomen dat het vuur is overslagen op andere woningen, maar de schade is groot.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV