DNA Singers: panel fan van zware stem kandidaat, van wie is hij familie?

DNA Singers: panel fan van zware stem kandidaat, van wie is hij familie?

Donderdag 9 februari 2023 om 12:15

In DNA Singers is het panel diep onder de indruk van de zware stem van een van de kandidaten die Hou me vast van Volumia! (Xander de Buisonjé) zingt. Onder anderen Jeroen van Koningsbrugge en Geraldine Kemper zitten helemaal in het optreden en zijn fan. Maar de grote vraag is nog niet beantwoord: van welke bekende zanger of zangeres is hij familie?

Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

<em>DNA Singers</em>: panel fan van zware stem kandidaat, van wie is hij familie? In DNA Singers is het panel diep onder de indruk van de zware stem van een van de kandidaten die Hou me vast van Volumia! (Xander de Buisonjé) zingt. Onder anderen Jeroen van Koningsbrugge en Geraldine Kemper zitten helemaal in het optreden en zijn fan. Maar de grote vraag is nog niet beantwoord: van welke bekende zanger of zangeres is hij familie? Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. DNA Singers: Dries Roelvink zingt duet met zijn oom Tjerk Bekijk deze video » DNA Singers: 13-jarige dochter zingt I’m still standing met Marlayne Sahupala Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's