DNA Singers: 13-jarige dochter zingt I’m still standing met Marlayne Sahupala

DNA Singers: 13-jarige dochter zingt I’m still standing met Marlayne Sahupala

Vrijdag 3 februari 2023 om 12:14

In DNA Singers staat de 13-jarige dochter van een bekende zangeres de sterren van de hemel te zingen. De jonge Charlee betrad het podium om I’m still standing ten gehore te brengen, en haar moeder Marlayne Sahupala zingt achter de schermen mee. Jeroen van Koningsbrugge en Quinty Trustfull zijn onder de indruk en denken te weten van wie Charlee de dochter is. Maar Jaap Reesema en Edson da Graça hebben geen idee…

Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

<em>DNA Singers</em>: 13-jarige dochter zingt <em>I’m still standing</em> met Marlayne Sahupala In DNA Singers staat de 13-jarige dochter van een bekende zangeres de sterren van de hemel te zingen. De jonge Charlee betrad het podium om I’m still standing ten gehore te brengen, en haar moeder Marlayne Sahupala zingt achter de schermen mee. Jeroen van Koningsbrugge en Quinty Trustfull zijn onder de indruk en denken te weten van wie Charlee de dochter is. Maar Jaap Reesema en Edson da Graça hebben geen idee… Bekijk de beelden van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's