De nieuwe Vermeer: Dionne Stax werkt aan enorme muurschildering Meisje met de parel

De nieuwe Vermeer: Dionne Stax werkt aan enorme muurschildering Meisje met de parel

In De nieuwe Vermeer draait natuurlijk alles om Johannes Vermeer, en aangezien heel creatief Nederland volgens Dionne Stax hiermee bezig is, kan zij niet achterblijven. De presentatrice werkt aan een eigen versie van het beroemde schilderij Meisje met de parel. Het enorme eindresultaat is een muurschildering van zeven bij drie meter, deze is vanaf februari 2023 te bewonderen op de West-Kruiskade in Rotterdam.

De nieuwe Vermeer is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De nieuwe Vermeer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De nieuwe Vermeer</em>: Dionne Stax werkt aan enorme muurschildering Meisje met de parel In De nieuwe Vermeer draait natuurlijk alles om Johannes Vermeer, en aangezien heel creatief Nederland volgens Dionne Stax hiermee bezig is, kan zij niet achterblijven. De presentatrice werkt aan een eigen versie van het beroemde schilderij Meisje met de parel. Het enorme eindresultaat is een muurschildering van zeven bij drie meter, deze is vanaf februari 2023 te bewonderen op de West-Kruiskade in Rotterdam. De nieuwe Vermeer is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De nieuwe Vermeer terugkijken bij Gids.tv. Eerste beelden De nieuwe Vermeer: verdwenen schilderijen weer tot leven gebracht Bekijk deze video » Video: MEAU zingt Als Thuis (voor Vermeer-tentoonstelling Rijksmuseum) Bekijk deze video »
TV :
De nieuwe Vermeer: Dionne Stax werkt aan enorme muurschildering Meisje met de parel

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV