Vandaag Inside: man gaat in volle metrocoupé op toilet zitten en René van der Gijp komt niet meer bij

Vandaag Inside: man gaat in volle metrocoupé op toilet zitten en René van der Gijp komt niet meer bij

Dinsdag 14 februari 2023 om 12:53

René van der Gijp kon maandag zijn lol niet op: na stuk te zijn gegaan om een wijnproevende Harry Mens laat hij ook nog een ander hilarisch filmpje, dat hij van Ruud Gullit opgestuurd kreeg, zien aan zijn Vandaag Inside-collega's. Hierop is te zien hoe een man in een volle metrocoupé op een zelf meegebracht toilet gaat zitten: 'Ik vind het zo leuk dat je dat verzint en dan ook nog uitvoert.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em>: man gaat in volle metrocoupé op toilet zitten en René van der Gijp komt niet meer bij René van der Gijp kon maandag zijn lol niet op: na stuk te zijn gegaan om een wijnproevende Harry Mens laat hij ook nog een ander hilarisch filmpje, dat hij van Ruud Gullit opgestuurd kreeg, zien aan zijn Vandaag Inside-collega's. Hierop is te zien hoe een man in een volle metrocoupé op een zelf meegebracht toilet gaat zitten: 'Ik vind het zo leuk dat je dat verzint en dan ook nog uitvoert.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 13 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's