Een Jaar Van Je Leven: Gaat Martin naar huis voor zijn Mexx?

Een Jaar Van Je Leven: Gaat Martin naar huis voor zijn Mexx?

Maandag 13 februari 2023 om 18:39

Martin zit helemaal in de put na het vertrek van Mexx... Zou hij het nog lang volhouden?⁠ "Als ik hier blijf ga ik haar kwijtraken. Ik heb in jaren niet meer een meisje zo leuk gevonden," aldus de emotionele Martin.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Gaat Martin naar huis voor zijn Mexx? Martin zit helemaal in de put na het vertrek van Mexx... Zou hij het nog lang volhouden?⁠ "Als ik hier blijf ga ik haar kwijtraken. Ik heb in jaren niet meer een meisje zo leuk gevonden," aldus de emotionele Martin. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: door deze woede-uitbarsting wordt Mexx uit realityshow gezet Bekijk deze video » Zie: Mexx moet haar spullen pakken en vertrekken uit Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Drama in Een Jaar Van Je Leven: Mexx en Martin in tranen bij afscheid Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's