Merel Ek: 'Iedereen begint over de beffen en likken-opmerking' (Vandaag Inside)

Merel Ek: 'Iedereen begint over de beffen en likken-opmerking' (Vandaag Inside)

Woensdag 15 februari 2023 om 09:52

Merel Ek komt waarschijnlijk nooit meer van haar likken en beffen-opmerking in Vandaag Inside af, zeker doordat die ook eindeloos wordt herhaald. Na afloop van de uitzending van dinsdag sprak de politiek verslaggeefster er nogmaals over met Wilfred Genee: 'Politici heb ik er niet over gehoord maar kamermedewerkers, bodes en mensen in het restaurant begonnen er wel over.'

'Het is een ding'
Vind ze dat eigenlijk vervelend? 'Nee, maar ik vind het wel grappig dat het een ding is.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Merel Ek: 'Iedereen begint over de beffen en likken-opmerking' (<em>Vandaag Inside</em>) Merel Ek komt waarschijnlijk nooit meer van haar likken en beffen-opmerking in Vandaag Inside af, zeker doordat die ook eindeloos wordt herhaald. Na afloop van de uitzending van dinsdag sprak de politiek verslaggeefster er nogmaals over met Wilfred Genee: 'Politici heb ik er niet over gehoord maar kamermedewerkers, bodes en mensen in het restaurant begonnen er wel over.' 'Het is een ding'Vind ze dat eigenlijk vervelend? 'Nee, maar ik vind het wel grappig dat het een ding is.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's