Woensdag in Married At First Sight: Richelle vindt condoom in nachtkastje Maarten

Woensdag in Married At First Sight: Richelle vindt condoom in nachtkastje Maarten

Woensdag 15 februari 2023 om 11:37

Voordat Richelle gaat samenwonen met haar kersverse echtgenoot Maarten mag ze eerst even in haar eentje gaan rondneuzen in zijn huis. In het nachtkastje op de slaapkamer komt ze al snel iets tegen dat haar opvalt: 'Hier ligt een condoom en een zaklamp, goed om te weten.' Vervolgens neemt ze een kijkje in de tuin, die haar zeker niet tegenvalt.

Bekijk het fragment van Married At First Sight, dat dinsdagavond de kijkcijferwinnaar op primetime was, hieronder

Woensdag in <em>Married At First Sight</em>: Richelle vindt condoom in nachtkastje Maarten Voordat Richelle gaat samenwonen met haar kersverse echtgenoot Maarten mag ze eerst even in haar eentje gaan rondneuzen in zijn huis. In het nachtkastje op de slaapkamer komt ze al snel iets tegen dat haar opvalt: 'Hier ligt een condoom en een zaklamp, goed om te weten.' Vervolgens neemt ze een kijkje in de tuin, die haar zeker niet tegenvalt. Bekijk het fragment van Married At First Sight, dat dinsdagavond de kijkcijferwinnaar op primetime was, hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook WAT!? Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol? (Shownieuws) Bekijk deze video » Married At First Sight: Carlo vertelt andere stellen dat Martijn & Nicole gescheiden zijn Bekijk deze video » Married At First Sight: Paula en Remco bezoeken 'gezellig' een kerkje Bekijk deze video » 'Jinek is klaar, Eva heeft het opgegeven' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in Married At First Sight: Richelle vindt condoom in nachtkastje Maarten

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's