Johan Derksen bespreekt item Jinek over 'kutjes': 'Ik kan demonstratie met kaarsen geven'

Johan Derksen bespreekt item Jinek over 'kutjes': 'Ik kan demonstratie met kaarsen geven'

Donderdag 16 februari 2023 om 08:53

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

In Vandaag Inside wordt uitgebreid gesproken over het item van Jinek over de vagina. Joy Delima was te gast en René van der Gijp vond het contrast met de andere gast nogal groot: een hulpverlener die net een week in Turkije heeft gewerkt. Van der Gijp en Johan Derksen gaan los over het ‘kutjes’-item en Derksen komt met een idee. Hij zou er namelijk niet raar van opkijken als er een ‘lik, bef en pijp-demonstratie’ op tafel zou worden gedaan bij Eva Jinek. “Ik wil me niet opdringen, maar ik zou een demonstratie met kaarsen kunnen geven”, zo refereert hij naar de omstreden ‘kaarsenrel’.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Johan Derksen bespreekt item <em>Jinek</em> over 'kutjes': 'Ik kan demonstratie met kaarsen geven' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 15 februari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. In Vandaag Inside wordt uitgebreid gesproken over het item van Jinek over de vagina. Joy Delima was te gast en René van der Gijp vond het contrast met de andere gast nogal groot: een hulpverlener die net een week in Turkije heeft gewerkt. Van der Gijp en Johan Derksen gaan los over het ‘kutjes’-item en Derksen komt met een idee. Hij zou er namelijk niet raar van opkijken als er een ‘lik, bef en pijp-demonstratie’ op tafel zou worden gedaan bij Eva Jinek. “Ik wil me niet opdringen, maar ik zou een demonstratie met kaarsen kunnen geven”, zo refereert hij naar de omstreden ‘kaarsenrel’. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's