De Nix factor: moeder vindt dat Selina een ‘graftakkenstem’ heeft

De Nix factor: moeder vindt dat Selina een ‘graftakkenstem’ heeft

Vrijdag 17 februari 2023 om 14:24

Selina is dolblij dat De Nix factor bestaat, want nu kan ze eindelijk eens meedoen aan een talentenjacht. Ze wilde zich dolgraag opgeven voor Idols, maar ze heeft één probleem: ze kan niet zingen. Dat ontdekken ook Wietze de Jager en Klaas van Eerden. Volgens haar moeder heeft Selina een ‘graftakkenstem’ en daar zijn de dj’s het roerend mee eens. En daar zijn de mannen precies naar op zoek…

Bekijk de video van De Nix factor hieronder.

De Nix factor is vanaf zaterdag 18 februari wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan De Nix factor terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Nix factor</em>: moeder vindt dat Selina een ‘graftakkenstem’ heeft Selina is dolblij dat De Nix factor bestaat, want nu kan ze eindelijk eens meedoen aan een talentenjacht. Ze wilde zich dolgraag opgeven voor Idols, maar ze heeft één probleem: ze kan niet zingen. Dat ontdekken ook Wietze de Jager en Klaas van Eerden. Volgens haar moeder heeft Selina een ‘graftakkenstem’ en daar zijn de dj’s het roerend mee eens. En daar zijn de mannen precies naar op zoek… Bekijk de video van De Nix factor hieronder. De Nix factor is vanaf zaterdag 18 februari wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan De Nix factor terugkijken bij Gids.tv. De nix factor vanaf 18 februari bij SBS6: bekijk eerste beelden met valse kraaien Bekijk deze video » Bekend gezicht komt zijn slechtste zangtalent laten zien in De Nix Factor Bekijk deze video »
TV :
De Nix factor: moeder vindt dat Selina een ‘graftakkenstem’ heeft

Actuele video's

Meer actuele video's