De nix factor vanaf 18 februari bij SBS6: bekijk eerste beelden met valse kraaien

De nix factor vanaf 18 februari bij SBS6: bekijk eerste beelden met valse kraaien

Vrijdag 10 februari 2023 om 15:28

In De nix factor draait het een keer om mensen die totaal niet kunnen zingen. Hoe erger hoe beter, zo geldt voor de radio-dj’s. Zij gaan namelijk de uitdaging aan met muziekproducers die beweren dat ze met iedereen een hit kunnen maken. Dus ook met valse kraaien. Rapper Donnie praat De nix factor aan elkaar, vanaf volgende week zaterdag kun je zien wie gelijk krijgen: de dj’s, zoals Wietze de Jager en Sander Lantinga, of de producers, waaronder Sunnery James & Ryan Marciano…

Bekijk de eerste beelden van De nix factor hieronder.

De nix factor is vanaf zaterdag 18 februari wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan De nix factor terugkijken bij Gids.tv.

<em>De nix factor</em> vanaf 18 februari bij SBS6: bekijk eerste beelden met valse kraaien In De nix factor draait het een keer om mensen die totaal niet kunnen zingen. Hoe erger hoe beter, zo geldt voor de radio-dj’s. Zij gaan namelijk de uitdaging aan met muziekproducers die beweren dat ze met iedereen een hit kunnen maken. Dus ook met valse kraaien. Rapper Donnie praat De nix factor aan elkaar, vanaf volgende week zaterdag kun je zien wie gelijk krijgen: de dj’s, zoals Wietze de Jager en Sander Lantinga, of de producers, waaronder Sunnery James & Ryan Marciano… Bekijk de eerste beelden van De nix factor hieronder. De nix factor is vanaf zaterdag 18 februari wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt vanaf dan De nix factor terugkijken bij Gids.tv. URK! terug vanaf 14 februari: bekijk eerste beelden bevalling Gerda Bekijk deze video » Drama in Een Jaar Van Je Leven: Mexx en Martin in tranen bij afscheid Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's