Zie: Wanda en Janet glijden halfnaakt op ijs (Een Jaar Van je Leven)

Zie: Wanda en Janet glijden halfnaakt op ijs (Een Jaar Van je Leven)

Maandag 20 februari 2023 om 18:45

Voor een opdracht in Een Jaar Van Je Leven moet het team zo snel mogelijk het ijs laten smelten. Wanda en Janet komen op het slimme idee om dit met hun warme lichaam te doen. Dit valt niet in de smaak van verschillende bewoners. Zo is ook Erik niet gecharmeerd.

Bekijk hieronder de video.

Zie: Wanda en Janet glijden halfnaakt op ijs <em>(Een Jaar Van je Leven)</em> Voor een opdracht in Een Jaar Van Je Leven moet het team zo snel mogelijk het ijs laten smelten. Wanda en Janet komen op het slimme idee om dit met hun warme lichaam te doen. Dit valt niet in de smaak van verschillende bewoners. Zo is ook Erik niet gecharmeerd. Bekijk hieronder de video. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey deelt het weekmenu, ''ik kan het niet meer aan'' Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Eunice krijgt het warm van Jan Willem, dreigt ruzie met Esther? Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Esther lacht niet meer en is ziek van liefdesverdriet Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's