Een Jaar Van Je Leven: Esther lacht niet meer en is ziek van liefdesverdriet

Een Jaar Van Je Leven: Esther lacht niet meer en is ziek van liefdesverdriet

Maandag 20 februari 2023 om 16:19

Esther heeft het zwaar in Een Jaar Van Je Leven. Ze is namelijk verliefd op Jan Willem, maar helaas is de liefde niet wederzijds. En bovendien doet volgens haar Eunice ook nog erg haar best om bij Jan Willem gevoelens los te maken. Ze kan nergens heen en kropt het allemaal op. Haar medebewoner vertelt dat ze Esther ook nooit meer ziet lachen. Esther is zelfs fysiek ziek geworden door al deze ellende…

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Esther lacht niet meer en is ziek van liefdesverdriet Esther heeft het zwaar in Een Jaar Van Je Leven. Ze is namelijk verliefd op Jan Willem, maar helaas is de liefde niet wederzijds. En bovendien doet volgens haar Eunice ook nog erg haar best om bij Jan Willem gevoelens los te maken. Ze kan nergens heen en kropt het allemaal op. Haar medebewoner vertelt dat ze Esther ook nooit meer ziet lachen. Esther is zelfs fysiek ziek geworden door al deze ellende… Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: 'Esther moet eruit voor Jan Willem zijn bestwil' (video) Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Eunice krijgt het warm van Jan Willem, dreigt ruzie met Esther? Bekijk deze video »
TV :
Een Jaar Van Je Leven: Esther lacht niet meer en is ziek van liefdesverdriet

Actuele video's

Meer actuele video's