Een Jaar Van Je Leven: Eunice krijgt het warm van Jan Willem, dreigt ruzie met Esther?

Een Jaar Van Je Leven: Eunice krijgt het warm van Jan Willem, dreigt ruzie met Esther?

Maandag 20 februari 2023 om 13:08

In Een Jaar Van Je Leven moet er een opdracht met ijs worden gedaan, maar gelukkig heeft Eunice totaal geen last van de kou. Sterker nog, ze krijgt het warm van Jan Willem en flirt erop los. “Oh Jan Willem, wat doe je met je hand?” Ook doet ze uitgebreid voor hoe je muntjes los moet likken uit het ijs. “Als jij niet in de buurt was, was ik echt al ijskoud.” De twee worden wel gewaarschuwd door de andere bewoners, zou er vanavond ruzie komen omdat een jaloerse Esther dit geflirt niet aankan?

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Eunice krijgt het warm van Jan Willem, dreigt ruzie met Esther? In Een Jaar Van Je Leven moet er een opdracht met ijs worden gedaan, maar gelukkig heeft Eunice totaal geen last van de kou. Sterker nog, ze krijgt het warm van Jan Willem en flirt erop los. “Oh Jan Willem, wat doe je met je hand?” Ook doet ze uitgebreid voor hoe je muntjes los moet likken uit het ijs. “Als jij niet in de buurt was, was ik echt al ijskoud.” De twee worden wel gewaarschuwd door de andere bewoners, zou er vanavond ruzie komen omdat een jaloerse Esther dit geflirt niet aankan? Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Een Jaar Van Je Leven: Eunice scheert hoofd kaal en schrikt van zichzelf in spiegel Bekijk deze video » Zie: Jeffrey is woedend: 'Stuur ze lekker hun wijven achterna' Een Jaar Van Je Leven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's