Lang Leve de Liefde: 'Ik heb al bedacht hoe je er naakt uit zal zien'

Lang Leve de Liefde: 'Ik heb al bedacht hoe je er naakt uit zal zien'

Maandag 20 februari 2023 om 10:29

Als een deelneemster van Lang Leve de Liefde haar date vraagt of hij al heeft bedacht hoe ze er naakt uitziet is die daar eerlijk over: 'Elke man doet dat. Dat heb ik natuurlijk wel gedaan. Als een man zegt dat hij dat niet doet.. kan je dat als een regelrechte leugen zien. Mannen gaan gewoon fantaseren, over wat er eventueel onder kan zitten.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: 'Ik heb al bedacht hoe je er <em>naakt</em> uit zal zien' Als een deelneemster van Lang Leve de Liefde haar date vraagt of hij al heeft bedacht hoe ze er naakt uitziet is die daar eerlijk over: 'Elke man doet dat. Dat heb ik natuurlijk wel gedaan. Als een man zegt dat hij dat niet doet.. kan je dat als een regelrechte leugen zien. Mannen gaan gewoon fantaseren, over wat er eventueel onder kan zitten.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Nick in Lang Leve de Liefde: Jij moet een schop onder je reet hebben' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Mij tot hoogtepunt brengen is best wel een dingetje' Bekijk deze video » Onzekere Gerard belt moeder in Lang Leve de Liefde: 'Gewoon een kusje geven!' (video) Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's