Familie Gillis - massa is kassa: veeleisende Nicol brandt camper helemaal af

Familie Gillis - massa is kassa: veeleisende Nicol brandt camper helemaal af

<em>Familie Gillis - massa is kassa</em>: veeleisende Nicol brandt camper helemaal af Kijk in de video hierboven hoe Peter en Nicol vakantie vieren in Zuid-Afrika. Vanavond kun je kijken naar het slot van dit seizoen van Familie Gillis - massa is kassa. Wellicht is dit de laatste aflevering van de realityserie, aangezien Peter en Nicol een punt achter hun relatie hebben gezet. De opnames vonden plaats in betere tijden, zo zie je vanavond hoe de steenrijke Peter een camper wil kopen. Maar dit feest gaat voorlopig nog niet door, want Nicol is niet tevreden en stelt zeer hoge eisen. Het is een lelijke spiegel, er is geen aansluiting voor een centraal stofzuigsysteem, ze kan niet om het bed heen lopen, geen vaatwasser, en ga zo maar door… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa hieronder. Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk: Peter Gillis en de weegschaal zijn geen vrienden Bekijk deze video » WAT!? Michael van der Plas op date met ex Peter Gillis, Nicol? (Shownieuws) Bekijk deze video » Massa is Kassa: zo ziet kasteel Peter Gillis er straks uit, mét standbeeld Bekijk deze video »
TV :
Familie Gillis - massa is kassa: veeleisende Nicol brandt camper helemaal af

Kijk in de video hierboven hoe Peter en Nicol vakantie vieren in Zuid-Afrika.

Vanavond kun je kijken naar het slot van dit seizoen van Familie Gillis - massa is kassa. Wellicht is dit de laatste aflevering van de realityserie, aangezien Peter en Nicol een punt achter hun relatie hebben gezet. De opnames vonden plaats in betere tijden, zo zie je vanavond hoe de steenrijke Peter een camper wil kopen. Maar dit feest gaat voorlopig nog niet door, want Nicol is niet tevreden en stelt zeer hoge eisen. Het is een lelijke spiegel, er is geen aansluiting voor een centraal stofzuigsysteem, ze kan niet om het bed heen lopen, geen vaatwasser, en ga zo maar door…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa hieronder.

Familie Gillis: massa is kassa is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV