Ilse DeLange wint award en wil moeder bellen: "Maar zij heeft denk ik het gehoorapparaat niet in"

Ilse DeLange wint award en wil moeder bellen: "Maar zij heeft denk ik het gehoorapparaat niet in"

Woensdag 22 februari 2023 om 22:20

Nietsvermoedend zat Ilse DeLange afgelopen maandag met vrienden in een restaurant in Nashville toen zij opeens een Country Music Award in haar armen gedrukt kreeg. De succesvolle zangeres zag dat niet aankomen aangezien het al een tijdje geleden was dat ze genomineerd werd.

Gehoorapparaat
Aan RTL Boulevard vertelt ze over dit heuglijke moment: “Ik ben ongelooflijk mega trots.” Ze won deze Amerikaanse countryprijs ook al in 2020 maar desalniettemin zou ze graag haar moeder bellen. “Maar zij heeft denk ik het gehoorapparaat niet in”, aldus een blije Ilse.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>Ilse DeLange</em> wint award en wil moeder bellen: &quot;Maar zij heeft denk ik het gehoorapparaat niet in&quot; Nietsvermoedend zat Ilse DeLange afgelopen maandag met vrienden in een restaurant in Nashville toen zij opeens een Country Music Award in haar armen gedrukt kreeg. De succesvolle zangeres zag dat niet aankomen aangezien het al een tijdje geleden was dat ze genomineerd werd. GehoorapparaatAan RTL Boulevard vertelt ze over dit heuglijke moment: “Ik ben ongelooflijk mega trots.” Ze won deze Amerikaanse countryprijs ook al in 2020 maar desalniettemin zou ze graag haar moeder bellen. “Maar zij heeft denk ik het gehoorapparaat niet in”, aldus een blije Ilse. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Khalid & Sophie gemist? Ilse DeLange is terug met nieuwe muziek: "Ik had hulp nodig" Bekijk deze video » Zien: Ilse DeLange speelt Willing live in De Bonanza bij Radio Veronica Bekijk deze video » DNA Singers: is deze jongen familie van Steven Kazan of Ilse Delange? Bekijk deze video »
Muziek :
Ilse DeLange wint award en wil moeder bellen: "Maar zij heeft denk ik het gehoorapparaat niet in"

Actuele video's

Meer actuele video's