Remco in MAFS: 'In de trouwzaal had ik al het gevoel, die vind mij niet leuk'

Remco in MAFS: 'In de trouwzaal had ik al het gevoel, die vind mij niet leuk'

Donderdag 23 februari 2023 om 12:53

Remco en Paula hadden een moeilijke start in Married at First Sight en nog steeds is er absoluut geen sprake van een klik. De verwijten vliegen om de oren. Remco geeft aan dat hij al heel snel merkte dat het niks ging worden. 'In de trouwzaal had ik al het gevoel, die vind mij niet leuk'

Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder

<em>Remco</em> in <em>MAFS</em>: 'In de trouwzaal had ik al het gevoel, die vind mij niet leuk' Remco en Paula hadden een moeilijke start in Married at First Sight en nog steeds is er absoluut geen sprake van een klik. De verwijten vliegen om de oren. Remco geeft aan dat hij al heel snel merkte dat het niks ging worden. 'In de trouwzaal had ik al het gevoel, die vind mij niet leuk' Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's