Bewoners Dussen tegen komst ‘nieuwe Jomanda’ Tom de Wal met Frontrunners Ministries

Bewoners Dussen tegen komst ‘nieuwe Jomanda’ Tom de Wal met Frontrunners Ministries

Donderdag 2 maart 2023 om 14:34

Zien: Jomanda 'geneest' heup Tineke de Nooij via telefoon.

In Dussen is een petitie opgezet om te voorkomen dat Tom de Wal zich daar gaat settelen. Deze meneer wordt ook wel de ‘nieuwe Jomanda’ genoemd, hij heeft met zijn Frontrunners Ministries behoorlijk wat aanhangers. Hij wil daarom in Dussen een groot religieus centrum opzetten waar hij 1250 mensen kan verwelkomen, maar daar steken de bewoners een stokje voor.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Bewoners Dussen tegen komst ‘nieuwe Jomanda’ <em>Tom de Wal</em> met Frontrunners Ministries Zien: Jomanda 'geneest' heup Tineke de Nooij via telefoon. In Dussen is een petitie opgezet om te voorkomen dat Tom de Wal zich daar gaat settelen. Deze meneer wordt ook wel de ‘nieuwe Jomanda’ genoemd, hij heeft met zijn Frontrunners Ministries behoorlijk wat aanhangers. Hij wil daarom in Dussen een groot religieus centrum opzetten waar hij 1250 mensen kan verwelkomen, maar daar steken de bewoners een stokje voor. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Steeds meer vrouwen stappen op de motor: 'Is geen mannending meer' (video) Bekijk deze video » ZIEN: aap gooit poep naar cameraman HvNL Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's