Dubbele gevoelens over bezoek van Mark Rutte aan Vandaag Inside, ''kunnen we nog afbellen?''

Dubbele gevoelens over bezoek van Mark Rutte aan Vandaag Inside, ''kunnen we nog afbellen?''

Zaterdag 4 maart 2023 om 19:52

Vrijdagavond werd er gepraat over het aanstaand bezoek van Mark Rutte in Vandaag Inside. Wilfred Genee heeft een dubbel gevoel over het bezoekje en vraagt meningen aan andere aan tafel.

Eus deelt zijn sterke mening hierover, ''je verliest je geloofwaardigheid als programma, ik snap niet waarom je je daarvoor leent als Vandaag Inside''. Wilfred deelt zelf ook zijn twijfels. ''Kunnen we nog afbellen?''

Dubbele gevoelens over bezoek van <em>Mark Rutte</em> aan <em>Vandaag Inside</em>, ''kunnen we nog afbellen?'' Vrijdagavond werd er gepraat over het aanstaand bezoek van Mark Rutte in Vandaag Inside. Wilfred Genee heeft een dubbel gevoel over het bezoekje en vraagt meningen aan andere aan tafel. Eus deelt zijn sterke mening hierover, ''je verliest je geloofwaardigheid als programma, ik snap niet waarom je je daarvoor leent als Vandaag Inside''. Wilfred deelt zelf ook zijn twijfels. ''Kunnen we nog afbellen?'' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Viral :

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's