Jeffrey in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mezelf wel knap, ik ben wel een lekker ding'

Jeffrey in Lang Leve de Liefde: 'Ik vind mezelf wel knap, ik ben wel een lekker ding'

Maandag 6 maart 2023 om 11:23

Jeffrey heeft duidelijk geen last van een minderwaardigheidscomplex over zijn uiterlijk, zo blijkt als hij het met Soraya over dat onderwerp heeft: 'Ik vind mezelf wel knap. Ik ben wel lekker ding, vind ik wel.' Is zijn date net zo enthousiast over zijn looks? 'Ik zou wel twee keer kijken, laat ik het zo zeggen.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Jeffrey in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik vind mezelf wel knap, ik ben wel een lekker ding' Jeffrey heeft duidelijk geen last van een minderwaardigheidscomplex over zijn uiterlijk, zo blijkt als hij het met Soraya over dat onderwerp heeft: 'Ik vind mezelf wel knap. Ik ben wel lekker ding, vind ik wel.' Is zijn date net zo enthousiast over zijn looks? 'Ik zou wel twee keer kijken, laat ik het zo zeggen.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: zeer pijnlijke discussie over wel of niet samen slapen Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Ik houd niet van een luie zak' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's