Zie: Caroline van der Plas niet bij boerenprotest: 'Ik vrees voor mijn leven'

Zie: Caroline van der Plas niet bij boerenprotest: 'Ik vrees voor mijn leven'

Dinsdag 7 maart 2023 om 23:42

Caroline van der Plas is zaterdag niet bij het boerenprotest vanwege bedreigingen. Dat vertelde de leider van de BoerBurgerBeweging (BBB) aan tafel bij televisieprogramma Vandaag Inside."Er staat niemand met een pistool, maar de bedreigingen zijn zodanig erg dat ik mij niet veilig voel. Ik ga het niet opzoeken," aldus Caroline.

Zie: <em>Caroline van der Plas</em> niet bij boerenprotest: 'Ik vrees voor mijn leven' Caroline van der Plas is zaterdag niet bij het boerenprotest vanwege bedreigingen. Dat vertelde de leider van de BoerBurgerBeweging (BBB) aan tafel bij televisieprogramma Vandaag Inside."Er staat niemand met een pistool, maar de bedreigingen zijn zodanig erg dat ik mij niet veilig voel. Ik ga het niet opzoeken," aldus Caroline. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's